Massage Muskelknuten i Tidaholm

Massage Muskelknuten i Tidaholm

Hej på er!

Hoppas ni har en fin fredag och att ni har möjlighet att hålla er inne i värmen. Här i Tidaholm yrar snön och det är grått och kallt, men våren är snart på väg! Idag har jag en inbokad massage att se fram emot och det ska bli så skönt. Jag brukar gå till Massage Muskelkuten är i Tidaholm och jag är alltid lika nöjd. Det känns liksom att det gör gott på riktigt.

Elena som min massör heter brukar även använda sig av triggerpunktstryck och ibland även stretching när hon känner att jag behöver det. Det tycker jag inger förtroende när en massör eller annan behandlingsterapeut av något slag inte bara använder sig av sina metoder på rutin utan faktiskt lyssnar in vad just min kropp behöver och anpassar utefter det. Snart har vi frukostrast här på jobbet och sen har halva dagen gått för idag tar jag kompledigt och slutar vid lunch.

Vad ska ni hitta på i helgen? Förutom att jag börjar min helg med massage så ska jag och en väninna titta på mello imorgon och så ska jag ta mig ut på en långpromenad. Under veckorna går jag så mycket ändå, men då är det ju alltid för att man ska någonstans eller har något ärende. Men ibland behöver man verkligen gå ut och promenera bara för att njuta och få avkoppling och utan att vara på väg någonstans. För mig kan en långpromenad vara som meditation och just det har jag slarvat med det senaste, det kommer jag säkert få höra idag på massagen.

Om du söker en duktig massör i Tidaholm så tycker jag du ska boka dig hos Elena på Massage Muskelknuten, det är min varma rekommendation. Nu hoppas jag du har en fantastisk fredag och att du får en mysig helg!


Kommentarer är stängda.