Yinyoga för att mjuka upp kroppen

Yinyoga för att mjuka upp kroppen

Upp och hoppa, det är fredag vänner!

Har ni några planer inför helgen? Om inte så kan jag ge er en idé på vad ni ska göra! Jag har skrivit upp mig på en yinyoga kurs där vi några gånger träffas hos Carpe Punctum i Stenungsund och praktiserar yoga som stretchar ut kroppen så att den inte blir stel. Man får verkligen chansen att lära känna sin kropp bättre och det är så himla skönt att få lugna sinnet.

Jag tror att alla människor som arbetar 40 timmar i veckan är i behov av behandlingar som gör att man bara kan släppa allting och få koppla av. Det finns vissa där ute som har en tendens att ta med sig jobbet hem trots att det inte är nödvändigt och för dem skulle yinyoga vara en bra behandling som gör att man glömmer allt. Känner man inte för att yinyoga så kan jag rekommendera er där ute att inleda helgen med en skön massage, det är vad jag brukar göra när det inte är yoga på schemat.

Min kropp och mitt sinne är en väldigt stor prioritering i mitt liv, om inte kroppen eller sinnet mår bra så kommer inte mina andra prioriteringar att fungera. Jag tror att många glömmer av hur viktigt det är att ta hand om sig själv, det kan leda till massiva problem om man inte bryr sig om sin hälsa. Många av mina kompisar har aldrig provat på någon avslappnande behandling och jag kan se hur stressade de kan bli emellanåt. Några har jag lyckats få med mig på yinyoga och några har provat med massage. Det är fortfarande många som inte har provat någonting trots att jag har varit på dem och försökt få dem att prova någon avkopplande behandling, dock utan framgång. Nu önskar jag er en trevlig helg!


Kommentarer är stängda.