Vi firar med massage

Vi firar med massage

Nu tar vi helg!

Välkomna till det bästa inlägget av dem alla, fredagsinlägget! Min lycka för att få gå på några dagars ledighet är stor. Sovmorgnar, sena kvällar och frihet. Jag tror knappast att det krävs så mycket mer och då ska det ändå tilläggas att jag ska gå på massage i Kinna. Eller ja i närheten av Kinna är det faktiskt men här ute på landet så är det inget större avstånd direkt. Jag kan inte komma ihåg senast jag inte jobbade på helgen, det var så väldans längesedan och jag känner verkligen att jag förtjänar både massage och lite ledighet. Nu är det så att jag är väldigt kluven till vad jag ska göra resten av helgen, det hade varit skönt att bara ligga hemma men samtidigt så vill man hitta på något kul när man är ledig. Jag ska höra mig för bland några vänner för att se om det finns något roligt planerat. Alla mina vänner är lediga varje helg och jag blir så avundsjuk när de går på spa och massage varannan vecka utan mig. Det som är bra är att de alltid vill hitta på något med mig när jag väl är ledig. Egentligen finns det inte jättemycket som jag kan göra eftersom att jag går i skolan på vardagarna så måste jag jobba på helgerna, jag bor dessutom själv i Kinna så jag måste få en inkomst så jag kan betala hyra och handla mat. Nu senaste tiden har jag arbetat väldigt mycket så att jag kan ha råd att unna mig när jag väl är ledig och som jag ska unna mig i helgen. Det kommer inte bli någon matlagning utan det ska bara bli hämtmat, det toppat med massage och att få spendera tid med mina vänner. Jag är så laddad för helg nu och det hoppas jag att ni är med!


Kommentarer är stängda.