Rosenmetoden Massage för kropp o själ

Rosenmetoden Massage för kropp o själ

God morgon, god morgon till er alla! Jag är en sådan där person som tycker om att prova nya saker och sedan berätta om mina upplevelser till er, mina fina läsare. Jag tycker själv att det är spännande att få reda på vad andra har provat på för saker och när en vän till mig berättade om att hon varit på massage i Visby på ett företag som heter Rosenmetoden Massage för kropp o själ så lät detta som en sådan sak som jag själv ville prova så nu har även jag varit där och fått massage. 

Oj vilken bra massage! Jag har bestämt mig för att gå dit minst en gång i månaden. Jag hade gärna gått dit en gång i veckan om jag bara hade haft råd. Inte för att det är särskilt dyrt, men som ensamstående mamma finns det alltid hål att stoppa pengarna i, men att gå på massage i Visby på Rosenmetoden Massage för kropp o själ kan jag i alla falla kosta på mig en gång i månaden för det tycker jag att jag är värd. I det här inlägget ville jag bara tipsa er om det här företaget så att även ni ska kunna få en underbar stund med massage i Visby ifall ni går dit. Hon som driver det här företaget har det rätta handlaget till att ge massage, efter en behandling i massage finns det inte en endaste stel muskel kvar i kroppen och jag svävar som på små moln. Det finns lite olika slags massager att välja på, bland annat den här regndroppsmassagen som jag vill slå ett slag för, en helt underbar form av massage. Det är många som är intresserade av att få massage i Visby på det här företaget så det kan vara lite väntetid. 


Kommentarer är stängda.