Massage mot mina värkande muskler

Massage mot mina värkande muskler

Hejsan och god eftermiddag till er alla. Det är så roligt att ni nu är så många som sagt att den här bloggen är viktig för er. Därför hoppas jag att även det här inlägget ska vara ett sådant inlägg som ni kommer att värdesätta att få läsa. Det ska handla om massage eller mer specifikt om massage i Halmstad. Jag vänder mig till ett företag som ni kan få reda på mer om här, och det heter Hälsopromotion Halmstad. 

Innan jag fick massage i Halmstad på det här företaget så var det en vän till mig som helt klart trodde att jag skulle bli hjälpt av att gå till Hälsopromotion Halmstad. Hon hade varit där och fått hjälp mot sina muskelsmärtor och då även jag hade liknande problem så blev jag rekommenderad av min vän att prova om inte den här massagen skulle kunna hjälpa. Denna massage gjorde underverk redan efter första behandlingen, och nu har jag tagit ett beslut om att jag ska fortsätta att ge mig själv sådana här behandlingar i massage i Halmstad. Jag behöver detta och det är ett bra sätt för mig att ta hand om mig själv. Det har blivit allt viktigare för mig ju äldre jag blir att sätta mig själv i främsta rummet. Det har förväntats att jag skulle vara den där personen som skulle “fixa” alla andra, tror det kallas medberoende. Nu är det slut med det, tack vare att jag satt ner foten så visar jag respekt gentemot mig själv. Hur som helst så hoppas jag att ni tyckte det var fint att få reda på att det här företaget finns och jag hoppas att er upplevelse av Hälsopromotion Halmstad kommer att bli bra. 


Kommentarer är stängda.