Jag behöver massage

Jag behöver massage

Hejsan!

Jag har äntligen kommit fram till Gällivare och sitter nu hemma hos mina föräldrar i soffan och kollar på lite tv. Det har varit en väldigt lång resa upp hit och jag är så otroligt stel i kroppen, jag funderar nästan på att boka in en massage redan i eftermiddag. Så fort jag stänger ögonen så känns det som att jag fortfarande sitter i bilen, nästa som någon form av jetlag. Det går förmodligen över om några timmar men just nu så finns det tre saker som jag önskar mig och det är massage, mat och sömn. Det har tagit mig drygt tolv timmar att åka upp till Gällivare och det var inte många stopp som gjordes på vägen, givetvis stannade jag och köpte lite mat eller någon kaffe. Som tur är så har jag några dagar att vila upp mig på innan det bär av hemåt. Jag ska spendera resten av veckan här uppe hos mina föräldrar, min kusin fyller 30 så det ska bli ett hejdundrande kalas här på fredag och det vill jag ju givetvis inte missa. Utöver kalaset så har jag egentligen inget planerat förutom att jag imorgon ska träffa några barndomskompisar för att prata gamla minnen och bara umgås lite. Det känns skönt att vara tillbaka hemma hos mamma och pappa, man påminns lite om hur det var att bli ompysslad och inte vara ensam. Vad tror ni läsare om att jag skulle boka en massage så att jag kanske kunde komma ut lite i skidspåret utan att ha smärtor i hela kroppen, det var så längesedan jag var ute och åkte lite längdskidor. Förutom mina nära och kära så är det nog vintrarna här uppe som jag saknar mest, här är det ingen slask och regn. Nere i Skåne har jag knappt sett snö under hela vintern och det kan absolut vara skönt, förutsatt att det inte regnar som det har gjort mestadels under de senaste månaderna.  


Kommentarer är stängda.